2011. szeptember 25., vasárnap

Vitaminok kertje - Jelenlegi ára: 580 Ft


Vitaminok kertje
Legnagyobb kincsed, akár tetszik, akár nem, nem más, mint az egészséged. Ha nem szolgálod, nem gondozod alázattal és odafigyeléssel, előbb-utóbb megelégel és kiadja az utad. Előbb persze alaposan megreguláz, levonja a bérből a meg nem szolgált napokat, és mivel nem marad másod, koldusbotra juttat.
A sorsod felett az irányítást neked kell kézbe venned, nem várhatsz másra. Meg kell óvnod, meg kell előznöd a saját és a családod életét minden bajtól, betegségtől. A szervezetünknek elengedhetetlenül szüksége van vitaminokra és ásványi anyagokra az anyagcsere-folyamatainkhoz, mert megkönnyítik, felgyorsítják, tökéletesítik az, energiát adó tápanyagok - szénhidrátok, zsírok, fehérjék - beépülését, valamint a salakanyagok eltávolítását.
A vitaminok és ásványi anyagok olyan tápanyagok, melyek nem adnak ugyan energiát, napi szinten csekély mennyiségre van szüksége a szervezetnek, mégis fontos, hogy ne szenvedjen hiányt a test egyikből sem.
A vitaminok, mint az élet kis darabkái fontos segítőink, érdemes tisztában lenni, hol találod őket, mire jók, miért van ennyi féle.
A vitaminok és ásványi anyagok a természet kínálata, sehol máshol nem találhatók. Hol is lehetnének máshol? Semmilyen konzerv, zacskós, előre gyártott, feldolgozott étel nem tartalmazza ezeket. Ez benne a csodálatos.
Berente Ági
SZERZŐ: Berente Ági
KIADÓ: Vagabund Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 208
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 04:25
. Vitaminok kertje - Jelenlegi ára: 580 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése