2011. július 27., szerda

Kengyel Miklós: Perkultúra - Jelenlegi ára: 7 185 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! PerkultúraA könyv listaára: 8980 Ft. Leírás:
Az antik Hellasz legrégebbi bírósága, amelyet a monda szerint maga Athéné istenasszony alapított, hosszú időn keresztül a szabadban ülésezett. A gyilkosságok elkövetőit mindig a szabad ég alatt ítélték el, elkerülve azt, hogy a bíró és a gyilkos egy fedél alatt tartózkodjon. Az igazságszolgáltatás csak később került zárt térbe, a ma ismert - legtöbbször igen gazdag építésű - bírósági épületekbe. Ugyanígy változtak az idők során a tárgyalótermek berendezései, a bírósági jelképek vagy a bírói öltözködés is. Jelen kötet jogászprofesszor szerzője a bíróságok érdekes, néha titokzatosnak tűnő világába vezeti be az olvasót. A szerző részletesen ismerteti a hazai igazságügyi paloták történetét, majd általánosságban foglalkozik a bírósági épületekkel. A kötetben szó esik még a tárgyalótermek díszleteiről (eléggé széles nemzetközi kitekintéssel), valamint egy külön fejezet a bírósági talár kultúrtörténetével foglalkozik, országonkénti ábécé-sorrendben haladva, az Amerikai Egyesült Államoktól egészen Ukrajnáig. A több mint hatszáz színes fényképet, rajzot és illusztrációt tartalmazó mű tudományos igénnyel, de paragrafusjelek és törvényszövegek nélkül, olvasmányosan mutatja be a világ igazságszolgáltatását úgy, hogy a szakmabelieken túl a szélesebb olvasóközönséget is megszólítja. ISBN: 978-963-9950-33-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 7 185 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:09
. Kengyel Miklós: Perkultúra - Jelenlegi ára: 7 185 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése