2011. április 28., csütörtök

Kényelmes lapos talpú bőr GABOR cipő 37,5-es - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Keveset használt, nagyon jó állapotú, kívűl-belül finom bőrből készült, gumi talpú GABOR márkájú női cipő U. K. 4, 5 ( 37, 5 ) -es méretben.
( Új ára: 16900 Ft volt tavaly )
Másik aukciómban magas sarkú GABOR cipőt is találhat ebben a méretben!
A világhírű márkáról:
Minden egyes Gabor cipő 250 alkatrészből áll, melyet 45 különböző anyagból raknak össze 140 gyártási lépés során. A cipőket minden esetben szakszerű vizsgálatnak vetik alá, mely magában foglalja a minőségellenőrzést, az egészségügyi és környezeti előírásoknak való megfelelést. Minden külső és belső bélésanyagot, ragasztót, cipzárt – mindent, ami csak bőrfelületünkkel érintkezik – a legszigorúbb követelményrendszer szerint vizsgálnak meg, így a Gabor cipők garantáltan mentesek minden potenciálisan káros anyagtól. A cipőkhöz használt matériák nem tartalmaznak sem színezékeket, sem tartósítószereket, semmi olyat, ami az emberi szervezetre veszélyes lehetne, vagy, ami a lábat fokozott verejtékezésre ingerelné.
A Gabornál nemcsak tudják, büszkén hirdetik is, hogy az igazi szépség belülről fakad. A minőségi anyagokon túl koncentrált figyelmet szentelnek a kényelemre és a megjelenésre is, hagyományos kézimunkát alkalmaznak a gyártás során, mely manapság máshol az ipari folyamatokkal csak nehezen egyeztethető össze. A Gabornál minden pár cipőnek lelke van. A minőség orientált vásárlók az innovatív technológiák alkalmazásának köszönhetően ráadásul divatosnak is érezhetik magukat Gabor cipőikben.
Ez a termék Tatán személyesen átvehető, vagy postán juttatjuk el a vevőhöz.
A postaköltség a vevőt terheli, mely a következőképpen alakul:
Ajánlott levél: 810 Ft,
elsőnnségi ajánlott levél: 930 Ft,
sima levél ( vevő felelősségére ) : 585,
sima elsőbbségi levél ( vevő felelősségére ) : 705 Ft.
IDŐNKÉNT MEG TUDOM OLDANI A BP-I SZEMÉLYES ÁTADÁST ( főleg A KELETINÉL )  ÉS AKKOR NEM TERHELI PLUSZ POSTAKÖLTSÉG!
Fizetés módja: hagyományos postai csekk vagy befizetés, átutalás bankszámlára. A postaköltséggel megemelt vételár beérkezése után igen hamar postázunk!
Több termék vásárlása esetén valószínűleg spórolhat a postaköltségen!
Segíthet a vásárlásban és a jó viszony fenntartásában, ha:
- bármilyen kérdést még vásárlás vagy licitálás előtt tesznek fel;
- a nyertes licitáló vagy vásárló 3 napon belül felbukkan email vagy telefon segítségével; Megköszönnénk, ha sokkal inkább email-ben mint telefonon!
- a nyertes licitáló vagy vásárló a terméket kb. 1 héten belül kifizeti. Minden másféle magatartás bosszantó, és esetlegesen büntethető a piactér szabályzata szerint.
Köszönöm az érdeklődést!



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 22:40
. Kényelmes lapos talpú bőr GABOR cipő 37,5-es - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése